2021-03-17 07:51:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Tegyél meg mindent a párodért, de ne hagyd magad zsarolni

Napi horoszkóp március 17-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a párod nem tud maradéktalanul örülni a kényeztetésnek, ha utána a szemére hányod, hogy mennyi áldozatot hozol érte. A bolygók mára olyan munkahelyi vitákat is tartogatnak, amikből nem kerülhetsz ki győztesen. Jobb, ha bele sem kezdesz!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Bikában jár. A szokásosnál lassabban haladsz a célod felé, nehezen boldogulsz az adminisztrációval és a szervezéssel. De aggodalomra semmi ok, mert amiről most lemaradsz, az hamarosan ismét az utadba kerül, és sokkal több lehetőség lesz benne.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Lenyűgöző fellépéseddel, kellemes modoroddal bárkit meghódíthatnál, de úgy tűnik, csak az kell, akinek a szíve már foglalt. Pedig ha egy kicsit figyelmesebb lennél, észrevennéd, hogy valakinek nagyon tetszel!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Kifelé ugyan keménynek mutatod magad, de érzékenységed minden eddiginél erősebb, és a bolygók még ezt fokozzák is, így már egy apróság miatt is teljesen kiborulhatsz. Ami segíthet, az a nagy séták és még nagyobb beszélgetések! És jó ha tudod: van ennek jó oldala is, például a csalhatatlan megérzések!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ne legyél türelmetlen. Most tényleg lassabban bontakoznak ki a dolgok, de délután elhárul jó néhány akadály és felgyorsulnak az események. A problémák rákényszerítenek, hogy megújulj!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Bikában jár, az Ikrek a Marsban. Alighanem túlbonyolítod a dolgokat, vagy sokkal sötétebben látod a felvetődő problémákat, mint amilyenek valójában. Érzelmi gondjaid megoldásához egy baráttól kapsz segítséget.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A bolygók hatására átrendeződhetnek a kapcsolataid, sőt, még a saját korábbi véleménye is a világról. Nagyszerű, hogy ilyen rugalmas a gondolkozásod, mert ez segít előre a fejlődésben!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nehezen tudsz ellenállni a csábításnak, márpedig ez a rövid kaland sok bonyodalmat okozhat, akkor is, ha ténylegesen semmi nem történik, mert nehezen tudod titkolni a párod előtt az érzéseidet. Persze ha szingli vagy, akkor nincs gond, örülj ennek a viszonynak!

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A barátaid köréből választhatsz szerelmi partnert, ha még egyedülálló vagy, de a barátaid lehetnek a segítségedre akkor is, ha már házasságban élsz, és összezördülsz a pároddal. Keresd a kompromisszumot és a békét!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A jelenlegi hullámvölgy rövidesen megismétlődik, ha nem figyelsz oda a részletekre. A kollégáid között akad, aki mást mond a hátad mögött, és mást szemtől szemben. De ne dühöngj: hamarosan egy átszervezés révén megszabadulhatsz tőle.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Tegyél meg mindent a párodért, de ne hagyd magad zsarolni. A bolygók eléggé felforrósítják a hangulatot, és csak tőled függ, meddig tart a vihar utáni mosolyszünet.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A mai jó hangulatot elronthatja partnered szemrehányása. De alighanem igaza van: az utóbbi időben az ő érdekei nagyon háttérbe szorultak. A bolygók segítik a békülést, pár kedves gesztus, és minden a régiben lesz!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: